Arnhem-Nijmegen
06-12467429
info(at)hvier.nl

Over

H4 workshops waar je echt luistert, denkt, vraagt, antwoordt en spreekt.

Hi daar! Mijn naam is Andrew David.

Andrew David eigenaar sinds 2003 van H4 organisatie training advies

Praktische communicatieve zaken

Sinds 2003 heb ik mijn bedrijf H4 organisatie training en advies.
De rode draad in mijn werkzaamheden heeft altijd te maken met communicatieve vaardigheden. Mijn kennis, ervaring en gezonde nieuwsgierigheid komen de klant altijd ten goede.

Communicatieve ondernemers- en beroepsvaardigheden

Op deze website praktischezaken.nl komen alle praktische zaken samen die ik doe met mijn bedrijf H4 organisatie training advies. In het bedrijfsleven geef ik (online)workshops over netwerken, acquisitie, intervisie en kernkwadranten. In het onderwijs houd ik me naast het ontwikkelen van communicatieve beroepsvaardigheden ook bezig met individuele coaching (motivatie, timemanagement, klankborden). 

H4 workshops

Workshops zijn interactief zoals ze horen te zijn. De deelnemers geven in enquêtes terug dat ze door de actieve opdrachten zijn gaan nadenken. Maar bijvoorbeeld ook door gesprekken met de andere deelnemers bevestiging of nieuwe inzichten hebben gekregen.

Ondernemers en studenten

Coaching van ondernemers en studenten is ook een onderdeel van mijn bedrijfsactiviteiten. Mooi is om te zien dat een coachee in beweging komt door het stellen van de juiste vragen en vooral gemeend naar een coachee te luisteren. Samen in gesprek zijn. Er is niets mooier dan dat het gesprek beide energie oplevert. En de coachee gemotiveerd is om zijn acties uit te voeren om zijn eigen gestelde doelen te behalen.

Privé

Ik lees graag thrillers. Maak graag samen met vrienden muziek. Doe dat met mijn zelf samengestelde gitaren en synthesizers. Ik houd ervan om samen met familie en vrienden lekker te eten en wie wil, een heerlijke single malt whisky daarbij te drinken. Volgens vrienden en buren zijn de door mij georganiseerde whiskyproeverijen met liefhebbers uit de naaste omgeving legendarisch.

Andere bedrijfswebsites

Op deze website H4 praktische communicatieve zaken komen alle activiteiten samen die ik doe met mijn bedrijf H4 organisatie training advies.

Bezoek ook:
www.hvier.nl geeft info over onderwerpen als netwerken, acquisitie en adviseren.

www.workshopnetwerkenenacquisitie.nl gaat specifiek over (online) workshops.

www.zichtbaarvoorklanten.nl gaat over de workshop acquisitie offline en online. Hansje Langendijk (webredacteur) en ik geven samen deze workshop.