Arnhem-Nijmegen
06-12467429
info(at)hvier.nl

Redenen om de Workshop Adviseren te volgen

H4 workshops waar je echt luistert, denkt, vraagt, antwoordt en spreekt.

Redenen om de Workshop Adviseren te volgen

Intervisie methodisch tot inzichten en/of oplossingen komen

Mensen geven graag, vaak en veel advies. Om daarmee anderen te helpen hun doelen te bereiken of om hun persoonlijke of professionele situatie verbeteren. Maar hoe stel je vast wat een verbetering is? Wat is de beste manier om iemand daarbij te adviseren? En vooral, welke kwaliteiten en vaardigheden moet je bezitten om deskundig advies te kunnen geven?

Deze (verkorte) workshop bevat theorie, tips en trucs, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om een professioneel adviseur te worden. Je leert je eigen adviesstijl te ontwikkelen.

Daarnaast ervaren de deelnemers hoe belangrijk het verschil is tussen de verschillende adviesrollen. Een coach, adviseur en expert worden vaak als het hetzelfde adviseurs gezien. Alleen er zijn belangrijke verschillen! Weten welke adviesrol je moet spelen kan de kwaliteit van je advies aanzienlijk verhogen.


Wil je deze workshop ook volgen of meer informatie voor je medewerkers? Neem hier contact op voor de workshop adviseren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *